Takut iki Athlete Fellowku

Takut iki Athlete Fellowku

Takut iki Athlete Fellowku

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Takut iki Athlete Fellowku

January 02, 2018 1

Persaingan apik banget, kaya sing dikuwatake banget - ing acara sing bakal sampeyan gunakake iku luwih ningkatake rejeki apik tinimbang menehi kesempatan kanggo nggunakke sampeyan. Dread bisa gampang kelelahan kanggo nindakake kasalahan, nyebabake bisa ditemtokake, lan ora bisa ditemtokake, nanging wedi digunakke luwih bisa nggedhekake rejeki kita kanthi apik. Iku pedhang sing tikel loro. Wiwit wedi iku batin, sampeyan duwe, sampeyan bakal digunakake minangka sampeyan bakal, ing kasempatan mati sing ngetungake, bisa nyebabake sampeyan, ing kasempatan sing sampeyan nggunakake, sampeyan bisa ngaktifake sampeyan, kanggo menehi sampeyan pinggiran , utamane ing saingan. Miturut cara apa aku bisa ngerti iki?

Kabeh barang sing dikonsepake, aku nglumpukake apa wae sing disiapake ing prosese manungsa utawa pesaing mung nemtokake apa sing aku gunakake, nanging yen sampeyan mbutuhake luwih akeh kasus kanggo ngerteni gagasan iki, kabeh cara tetep perusing.

Minangka pungkasan, aku maca artikel nyenengake ing web lan nonton video luar biasa sing didhukung dening Expert Sports Performance, video iki judhulake: "Cara Atlet Talent Deal With Fear," dening Loren Fogelman, analis game terkenal.

Ing panemune, aku percaya yen Takut iku sawijining pamrih sing gedhe banget, nanging manawa Loren Fogelman mbantu aku kanggo ngelingi kasunyatan sing: "Iku bakal nyebabake wong liya sing bakal mati ing trek", sing sakabehe kasunyatan.

Kabeh iku dianggep, aku percaya yèn FEAR ngindhari wong saka nglakoni utawa ndadekake dheweke ngurangi bobot, ing wektu iku aku bakal ngirim marang kowe:

1.) Padha ora ngerti apa wedi iku; lan,

2.) Dheweke ora nggunakake FEAR minangka shot adrenal kanggo eksekusi puncak

Kabeh iku dianggep, aku ngomong; banget elek kanggo wong-wong mau, ing acara sing bakal munggah marang kula utawa klompok. Dread bisa dadi kekurangan ing acara sing sampeyan ngidini, utawa dhuwur-oktane nalika sampeyan mbutuhake, YOU milih kang. "Iku kabeh ing atine" Aku umume ngomong. Oalah, kuwi cara aku ndeleng. Buku sing luar biasa kanggo sinau yaiku: "Rumangsa wedi lan nglakoni iku!" Disebarake ing taun 80-an minangka buku semangat motivasi.

Minangka sprinter fokus, Aku digunakake kanggo envision strides konco kula lan disiapake kanggo pass. Aneh banget, aku dadi pesaing sing paling becik supaya ora kelakon akeh, nanging yen pancen kedadeyan iku sampeyan bisa ngeling. Kemampuan kreatif ing tengah-tengah balapan fokus nimbulaké saya tetep ing jangkah utawa nambah kacepetan sing saya mbukak bolongan ageng ing antarane aku lan sprint alternatif. Saiki lan maneh nalika aku metu nyiapake dina iki, aku bakal nyetel ing sikilku mbanting jejere lan njaluk pitunjuk saka resound lan mbukak mau ing cerebrum kanggo reenact dhasar sing dreaded, bebarengan iki, mindhah kula kanggo mbukak luwih cepet lan luwih cepet.
Read More